PIZZA MARINA

PIZZA MARINA Marina Lanaken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 93 beoordelingen
3 jun 2020 om 21:48 Lekkere pizza die warm is geleverd. Ik werd gebeld dat het drukker was in de zaak en dat de levering tien minuutjes later zou zijn! Heel tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!
2 jun 2020 om 20:31 Zeer lekkere pizza’s en vriendelijk personeel een aanrader x
29 mei 2020 om 20:42 90 min. Maar was ook bij de bestelling opgegeven. Dus perfect op tijd
28 mei 2020 om 20:08 Het eten was lekker vers en de bezorger was vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Alleen zou ik de volgende keer iets eerder bestellen want duurde best lang. Maar om eerlijk te zijn was het niet zo erg, ben netjes ervoor opgebeld.
23 mei 2020 om 20:31 Was heel lekker! Goede smeuïge pizza!!
16 mei 2020 om 19:53 Eten was lekker
15 mei 2020 om 19:49 geen goede ervaring. Een aantal bestellingen geplaatst met er duidelijk bij geschreven zonder groenten! Dit werd helaas verkeerd afgeleverd. Toen ik contact op wilde nemen om het netjes te regelen werd ik vaker weggedrukt en daarna is de tel uitgezet
14 mei 2020 om 20:04 Heerlijke hamburgers en frietjes voor een goede prijs! Vriendelijke en snelle levering. We bestellen hier zeker weer!
13 mei 2020 om 14:24 Het duurde voor de 3de keer op rij 45 langer dan gevraagd ! Geen excuses bij de aflevering ! Slecht hoor
9 mei 2020 om 15:49 Lange bezorgtijd en eten was matig..
8 mei 2020 om 20:32 2, 5uur wachten op 2 pizza's en een hamburger is gewoon te belachelijk voor woorden!!! Om 18uur besteld en na 20:30 pas hier.. Dus dit doen we zeker nooit meer opnieuw!!
8 mei 2020 om 20:02 Lang moeten wachten; Pizza matig tov prijs Hamburger beetje verbrand